Celeb / Híresség

Nincs határ: Iskolát nyit Varga Irén, ezt tanulhatod meg tőle

Az ember azt gondolná, hogy egy tanár, okítson is bármit, jól képzett és minimum tapasztalt abban, amit szeretne átadni másoknak. Nos, Varga Irén ezt nem így látja!

 

 

Igazi társadalmi kísérletté nőtte ki magát a Varga Irén projekt. Kissé olybá tűnik, hogy a netes mémből sztárrá varázsolt, minden normalitással és trenddel szembemenő asszonyság valamiféle görbe tükre lett társadalmunk igényeinek. Ez az igény pedig rémisztően alacsonyan van…

Máhiáná Roszállóként is ismert, mesterségesen gerjesztett híresség mindenben kipróbálja magát, ami csak kipattan a szemfüles menedzsment tagjainak agyából. Énekel, bár a hangja már-már ijesztő. Főz, holott annyit konyít a gasztronómiához, mint hajdú a harangöntéshez. Szépség tanácsokat osztogat, nos a szépség szubjektív, így ezt nem kommentáljuk.

Most egy új iparágban szeretné kipróbálni magát Varga Irén, jelesül modellképzést indít lányoknak és asszonyoknak. Hogy hősnőnk honnan szedte az átadni vágyott tudását, azt egyelőre jótékony homály fedi, ahogyan azt is, hogy pénzbe kerül-e a kurzus.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?