Igaz történetek, Történetek

Az internetezők megosztották életük legviccesebb és legemlékezetesebb kudarcait

Mindannyian kerültünk már olyan kínos helyzetekbe, amikor roppant hülyének éreztük magunkat. Egyes embereknek az állásinterjújuk változott emiatt őrült rémálommá, mások a párjuk szüleinél vágták el magukat egy életre. Bárhogy is, egy közös van ezekben a kínos helyzetekben: egész életünkön át emlékezni fogunk rájuk. Pont úgy, mint a most következő emberek, akik hosszú évek múltán sem képesek elfelejteni, hogy milyen kínos szituációba keveredtek, ezért úgy döntöttek, hogy kibeszélik magukból az interneten, hátha ez segít enyhíteni az általuk okozott szorongást.

 

 

 

 • Az egyik barátom mesélt egy történetet. Amikor ő és a nővére kicsik voltak, az egyik németországi rokonuk meglepetés ajándékot küldött nekik karácsonyra, ami akkoriban náluk még nem volt népszerű. Ez egy csokitojás volt, benne egy játék pelikánnal. Mivel jó testvérek voltak, elkezdték késsel felvágni a pelikánt, csak ezután vették észre, hogy az már nem ehető, hanem gumiból készült.
 • Kíváncsi vagy rá, hogyan lehet életre szóló traumát szerezni magadnak egy kínos helyzet miatt? Akkor hadd meséljem el az én történetemet. Akkoriban, amikor még nem voltak okostelefonok és GPS-ek, úgy döntöttem, hogy meghívom a kollégáimat a szüleim tengerparti nyaralójába. 20 éves voltam, és általában a szüleimmel mentem oda, ezért nem nagyon ismertem a helyet, de biztos, ami biztos, apám rajzolt egy térképet egy papírlapra, amivel “nem kerülhetek bajba”. Persze bajba kerültem, és mint kiderült, rossz irányba mentem, ennek eredményeképpen pedig a hétvégét egy tónak a partján töltöttük. Mindenki nevetett, de én nagyon szégyelltem magam.
 • Egy nap a barátom hazatért a munkából és amikor kijött hozzám a kertbe, megbotlott az egyik fának a gyökerében. Esés közben véletlenül lecsapott egy darazsat, ami megcsípte.

laptop fail

 • Eladtuk a kocsinkat és készpénzt kaptunk érte. Úgy döntöttem, hogy nem viszem be a bankba, hanem megspórolom a kezelési díjat, és inkább egy ATM-ben rakom fel a kártyára. Elmentem tehát a közeli szupermarketbe. Ideges voltam, csomó készpénz volt nálam. Megközelítettem az ATM-et, de nem olvasta be a kártyám. Már sor állt mögöttem. Mire nagy nehezen beírtam a PIN-kódom, gyorsan beledugtam a pénzt, majd miután beolvasta, zavartan távoztam a helyszínről. Hazaérve a telefonos alkalmazásban figyeltem, hogy megérkezett-e a pénz. Eltelik egy óra, semmi. Eltelik két óra, semmi. Minden egyes órával egyre idegesebb lettem. Este volt, pánik indul. Végül kiderült, hogy rossz alkalmazásban kerestem a pénzt, mivel egy teljesen másik banknál lévő kártyámra raktam fel a pénzt.
 • Az állásinterjúm jól sikerült, ezért a végén kezet fogtam mindenkivel, elköszöntem és kimentem az ajtón. Sajnos azonban ez nem az az ajtó volt, amin bejöttem, hanem egy ajtó valamiféle hátsó szobába.
 • Véletlenül a kezembe akadt a férjem telefonja, és láttam, hogy a híváslistán szerepel egy olyan név, hogy “Feleség 2”. Ideges lettem. Ide-oda sétáltam a házban. Felhívjam? Ne hívjam? Közben a házasságunk minden boldog pillanata átszaladt a fejemen, már a válás folyamatán gondolkodtam. Végül úgy döntöttem, hogy felhívom. Váratlanul megcsörrent egy telefon a hálószobánkban. Még idegesebb lettem, majd a szobába érve megnyugodtam. Kiderült, hogy a régi telefonszámomat nevezte át “Feleség 2”-re.

zuhanyfail

 

 

 

 

 • 10 éve vettünk zuhanykabint. Munkások szerelték be, és körülbelül 8 évig nem is volt vele semmilyen gondunk. 8 év után azonban foltok és buborékok kezdtek megjelenni a műanyagon, majd egyszerűen hámlani kezdett. Néhány buborékot kilyukasztottam, de csak egyre rondább lett. Már eldöntöttük, hogy veszünk egy újat, amikor idegességembe az egész műanyagot felszakítottam. Kiderült, hogy a munkások elfelejtettek leszedni róla egy gyári védőréteget. A zuhanyzónk most olyan, mintha új lenne, mindenki elégedett.
 • Laza sportnadrágban és harisnyában hagytam el a konditermet. A lámpánál álltam, siettem a trolibuszhoz. Amint zöldre váltott, futni kezdtem. Futás közben éreztem, hogy valami zavarja a lábam, biztos valami szemétbe léptem – gondoltam. Félrerúgtam a lábammal, majd utolsó pillanatban felpattantam a trolibuszra, ahol sokkos tekintetek fogadtak. Lepillantok magam elé, és látom, hogy áttetsző harisnyanadrágban állok. Az a “szemét” a leszakadt nadrágom volt.
 • Úgy döntöttem, hogy életemben először palacsintát főzök. Elolvastam a receptet – könnyűnek tűnt. A tésztát a serpenyőbe öntöttem, majd hirtelen elképesztő füst és bűz lepte el a házat. Másnap nagyapám elmondta, hogy a zsákban nem liszt van, hanem gitt, amivel a konyhaablakot javította.
 • A férjem váratlanul nekem szegezte a kérdést, hogy milyen férfiakkal hempergek, amíg ő dolgozik. Köpni-nyelni nem tudtam. Kérdeztem, hogy hogyan feltételezhet ilyet, mire közölte, hogy egy idegen férfi boxerét találta meg az egyik polcon. Alig vártam, hogy hazaérjek, közben azon gondolkodtam, hogy vajon milyen titkos szeretőm lehet, aki sunyiban a polcon hagyja a gatyáját. (persze nem volt ilyen) Hazaérve aztán minden világossá vált: a férjem elfelejtette, hogy milyen alsónadrágot kapott tőlem a házassági évfordulónkra, mivel mindig ugyanazt a 2-3 kedvenc boxerjét hordja. Tanulság: ne vegyél ajándékba boxert olyan férfinek, aki feledékeny és nagyon kényes az ízlése ilyen téren.
 • Véletlenül rossz embernek küldtem üzenetet. Úgy döntöttem, hogy bocsánatot kérek, de a telefonom kijavította, és a “Nem neked akartam Ilona” helyett a “Nem neked akartam idióta” üzenetet küldtem el. Ezután kétszer kellett bocsánatot kérnem.
 • Most költöztem új lakásba. Úgy döntöttem, hogy főzök egy finom rakott tésztát. Vettem mindent, tésztát, darálthúst és zöldségeket. Minden hozzávalót szépen beleraktam a tálba, a tetejét megszórtam reszelt sajttal, majd amikor beraktam a sütőbe, akkor döbbentem rá, hogy az új lakásomban nincsen sütőm!

Babakocsi összetévesztés

 • Tegnap vásárolni voltam, amikor összefutottam az egyik régi ismerősömmel. Miközben beszélgettünk, egy babakocsis nő állt meg mellettünk, a körülbelül 2 éves kislánya pedig a kabátommal játszott, még néztem is, hogy milyen aranyos a pici. Aztán, amikor befejeztem a beszélgetést a régi ismerősömmel, elköszöntem, és elindultam a bevásárlókocsimmal. Pár méter után feltűnt, hogy milyen kellemes, puha tapintása van a fogantyú résznek. Mint kiderült, nem a bevásárlókocsit, hanem a babakocsit toltam el, és nem tudom elmondani, hogy milyen kellemetlen érzés volt, amikor mindenki azt hitte rólam, hogy el akarok lopni egy idegen gyereket. Az anyuka nézését sem fogom elfelejteni egy darabig.
 • A férjem későn ért haza a munkából, és úgy döntöttem, hogy megtréfálom kicsit. Neki szegeztem a “mondd el őszintén, hol voltál” kérdést. A férjem ideges lett, izzadni kezdett és össze-vissza beszélt. Ettől váratlanul én is ideges lettem. Faggatni kezdtem, mire leült mellém, megfogta a kezem, és bevallotta, hogy felvett egy másfél millió forintos hitelt. Majdnem elájultam, amikor a gazember közölte, hogy csak tréfál. Nyilvánvalóan rossz emberrel húztam ujjat.

 • A férjemmel üzleti úton voltunk és egy idegen városban bolyongtunk. Éhesek voltunk, ezért bementünk egy önkiszolgáló étterembe. Sokáig álltunk sorba, kezdtem unni. Hirtelen észrevettem, hogy van egy másik terem, ahol szemlátomást kevesebben vannak. A férjemnek is elfelejtettem szólni, olyan gyorsan siettem, hogy végre ehessek, aztán puff. Hatalmas ütés a fejemre, majd hangos csörrenés. Kiderült, hogy egy óriási tükör volt a falon én pedig nekiszaladtam és összetörtem. A korábban zajos étteremben hirtelen síri csend lett, csak a férjem ráncos szemöldökének hangját hallani. Nem tudom elmondani szavakkal, hogy mennyire hihetetlenül kellemetlen volt az egész.
 • Életem legkínosabb élménye csodával határos módon happy enddel zárult. Állásinterjúra kellett mennem, ezért korán reggelre állítottam az ébresztőt, de átaludtam. Késésben voltam, ezért zuhanyozás nélkül rohantam el otthonról. Kergettem a buszt, de megbotlottam és szétszakítottam az ingem. Amikor a buszsofőr kirakott a metrónál, akkor vettem észre, hogy rossz mappát hoztam el magammal. Amikor már épp készültem kétségbeesésemben idegösszeroppanást kapni, hirtelen csörgött a mobilom. Az interjúztató volt, és megkért, hogy halasszuk el egy nappal az interjút. Másnap sikeres állásinterjún vettem részt és megkaptam az állást.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?