Érdekes

Az ujjaid összekulcsolása elárulja, milyen ember vagy

A testbeszéd szakértői úgy vélekednek, hogy az, ahogy az ujjainkat keresztezzük, rengeteg dolgot elárul rólunk. A Nobel-díjas Roger Walcott Sperry jutott erre a következtetésre. Szerinte az ember viselkedése nagyban függ attól, hogy az agy melyik oldala, azaz a jobb vagy a bal félteke aktívabb.

 

 

A bal hüvelykujj van felül

 

Ha ujjaid keresztezésekor a bal hüvelykujjad van felül, akkor valószínűleg gyakorlatias ember vagy. Soha nem hozol hirtelen döntéseket, gondosan mérlegeled az előnyöket és a hátrányokat. Van benned egy veled született hazugságdetektor.

 

Barátaid és családtagjaid gyakran kérnek tőled tanácsot, te pedig felelősségteljesen segítesz is nekik. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nagyon komoly ember vagy, hiszen a helyzet úgy kívánja, rendkívül humoros is tudsz lenni. Emellett romantikus vagy és mindig tudod, hogy mit kell mondani.

 

 

A hüvelykujjak egymás mellett vannak

 

Te pontosan tisztában vagy azzal, hogy az ördög a részletekben rejlik. Perfekcionista vagy, mindenben a tökéletességre törekszel. Jó vezetői készséggel rendelkezel, igyekszel minden helyzetben példát mutatni másoknak. Törődsz mások szükségleteivel és körülményeivel.

 

Mindig meghallgatod mások véleményét és igyekszel megérteni őket. Rendkívül őszinte vagy, de vannak, akik igyekeznek kihasználni téged. Kapcsolataidban érzelmes és közvetlen vagy, ezt pedig partneredtől is elvárod.

 

 

A jobb hüvelykujj van felül

Ha a jobb hüvelykujjad van felül, akkor nagyon érzelmes és érzékeny személy vagy. Még akkor is képes vagy megérezni mások valódi érzéseit, amikor ők igyekeznek eltitkolni azt. Ez az egyedülálló képességet lehetővé teszi mások számára, hogy megnyíljanak neked.

 

Mivel érzelmeid eluralkodhatnak rajtad, hosszabb ideig is eltart egy helyes döntés meghozatala, ugyanis még ilyen helyzetben sem hamarkodsz el semmit. Segítőkész vagy és mindenkit meghallgatsz, majd anélkül adsz tanácsot, hogy ítélkeznél felette. Kapcsolataidban pedig szavak nélkül is megérted partnered és érzéseit.

 

Most pedig, te is ellenőrizheted, hogy illik-e rád a leírás.

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?