Életmód

Ha ez az 5 dolog megvan egy nőben, akkor a férfi végérvényesen belezúg

Minden hölgyet foglakoztat az a kérdés, hogy vajon mik azok a dolgok, tulajdonságok, amiktől a férfiak igazán szerelembe esnek. Nos, a kutatók szerint egyáltalán nem olyan bonyolult a dolog, mint ahogy elsőre gondolnánk. Nem öltözet, nem frizura, de még csak nem is a tökéletes alak az, ami igazán megfogja a pasikat. A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a férfiak leginkább a boldogságba szeretnek bele egy hölgyben. érdekesnem hangzik, nem igaz? Viszont ez a hölgyek esetében is ugyanúgy elmondható. A férfiak és a nők is a boldog emberekhez vonzódnak, mert a boldog ember ragyog és elhiteti a körülötte lévőkkel, hogy ők is boldogak lehetnek. Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor azt gondoljuk magunkban, hogy nekünk is egy ilyen partnerre van szükségünk, mert mellette mi is boldogok lehetünk.

 

 
A boldogság egy absztrakt fogalom, mindenki számára mást jelent. Ha egy kicsit jobban belegondolunk, azok az emberek akik szerelmesek, a következő tulajdonsággal rendelkeznek:

1. Sokat mosolyognak

A pszichológusok egy nagyon érdekes kísérletet végeztek. A kísérletben résztvevő személyeknek olyan képeket mutattak, amelyeken az emberek mosolyogtak, majd olyat is amelyeken az emberek komolyak voltak, majd megkérdezték tőlük, hogy melyik a szimpatikusabb. Az eredmény előre látható volt, azok az emberek akik mosolyogtak sokkal vonzóbbak voltak a résztvevők számára, de a valóságban a komoly “résztvevők” sokkal szebbek voltak.

2. Nem játsszák meg magukat

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor lazának érezzük magunkat. A boldog ember nem szomorú anélkül, hogy oka lenne rá és nem panaszkodik, jól érzi magát bárkivel, bárhol. Ő boldog azért mert él és lehetősége van arra, hogy csodálja a körülötte lévő világot.

 

 

 

 

 

3. Nem csak magukról tudnak beszélni

Fontos számukra a párjuk, akit készséggel meghallgatnak, sőt, bizonyos helyzetekben maguk elé helyezik a szerelmüket.

4. Jóindulatúak más emberekkel

Nem pletykálnak feleslegesen, nem sároznak másokat, jóindulatúan állnak másokhoz, és próbálnak pozitívak lenni.
5. Azokban a dolgokban, helyzetekben is meglátják a jót, amikben mások csak a rosszat

Mindenki látja a kint lévő rossz időt, de nem mindenki gondolja azt, hogy ez negatív dolog. Azok az emberek akik a rosszban is a jót látják, felhívják magukra a körülötte élő emberek figyelmét.

Képzeljétek el, hogy egy férfi meghív egy nem túl jó filmre két hölgyet. Az egyik nő azt mondja, hogy a film nem érdekes és fintorog. Magától érthető, hogy a férfi kellemetlenül érzi magát.

A második hölgy is egyetért abban, hogy a film nem érdekes, de azért, hogy jó benyomást keltsen a férfiban felajánlja, hogy menjenek el együtt egy cukrászdába. Melyik nőbe lesz szerelmes a férfi szerintetek?

A Londonban élő Alain de Botton pszichoterapeuta hosszú ideig tanulmányozta a nők és a férfiak közötti kapcsolatot és arra a következtetésre jutott, hogy: “az ösztöneink azok felé az emberek felé vezetnek minket, akik boldoggá tesznek.” A szerelmes emberek kivirulnak és még boldogabbak lesznek! Fontos azonban, hogy a párkeresők is próbálják meg a fenti 5 pontot megszívlelni és alkalmazni, hogy minél előbb megtalálják életük szerelmét.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?