Érdekes

Ha egy férfi képes megtenni érted a következő 8 dolgot, sose mondj le róla!

Az élet része a szerelmi csalódás, a szakítás, amin a legtöbb ember nem csak egyszer, hanem többször is átesik.
 

Azonban mindig ott van a lehetőség, hogy rátalálj az igazira, a nagy Ő-re, aki egyben a lelkitársad is lehet. Ez leginkább abban nyilvánul meg, amennyiben a következő 8 dolgot képes megtenni érted.

1. MINDENT ÚGY SZERET BENNED, AHOGY VAN

Ha egy férfi igazán szeret, akkor azt magabiztosan, szenvedélyesen teszi. Nincs semmi kétsége afelől, hogy számára te vagy a tökéletes nő.
2. KÉPES ÉRVELNI, VITÁZNI

Nem mindenben ért veled egyet, és ez jó. De meghallgat, elfogadja a véleményedet, tiszteletben tartja azt. Sőt, azzal, hogy nem ért bizonyos dolgokban egyet veled és más megvilágításba helyezi a dolgokat, gazdagítja a te szemléletedet.

3. NEM FÉLTÉKENY RÁD

Mindig bízik benned, mert szívéből érzi, hogy szeret és te is viszont őt, így nincs oka a féltékenykedésre.

4. MEGVAN A MAGA ÉLETE

Amellett, hogy odafigyel rád, szeret, azért meg vannak a saját céljai, álmai, ami nem ellentétes a közös életetekkel.

5. TISZTELETBEN TARTJA A TITKAIDAT

Nyugodtan megbízhatsz benne, elmondhatod a legféltettebb titkaidat is, mert nem fogja senkinek elmondani. Az ok egyszerű: te vagy számára a legfontosabb a világon.

6. AKKOR BOLDOG, MIKOR ÖNMAGAD VAGY

Ha te egyedül szeretnél lenni egy ideig, mert úgy érzed jól magad, akkor a párod természetesen támogatni fog, és békén hagy, mivel számára az a legfontosabb, hogy azt tehesd, amitől boldognak érzed magad.

7. NEM FÉL FELHÍVNI A HIBÁIDRA A FIGYELMED

Mindezt tisztelettel teszi, de egyben őszintén is. A lényeg, hogy tőle visszaigazolást kapsz, ezáltal tisztábban fogod látni a céljaidat, és jobb leszel abban, bármi is legyen az.
8. ÉRTÉKEL TÉGED

Tudja, hogy mennyire nagyszerű ember vagy, ezért őszintén mindig kimutatja érzelmeit, azt, hogy mennyire értékel és milyen büszke rád. A kritikái mindig építő jellegűek.

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?