Celeb / Híresség

Berki Krisztián pártot alapítana: miniszterelnök akar lenni

Berki Krisztiánból ugyan nem nyert a főpolgármester-választáson, mégis eldöntötte, hogy addig nem áll meg, amíg miniszterelnök nem lesz. Felesége mindenben támogatja őt, és új pártot is terveznek alapítani, ezzel új utat mutatva az embereknek – írja a Ripost.

 

 

 
 

A pár elmondásuk szerint sokat tanult az előző megmérettetésből, és biztosra veszik, hogy a következőnél Berki nyer majd. „Tavaly nem volt időnk, de utólag látjuk, hogy mennyi munkával jár egy tökéletes kampányt megszervezni. Nem volt előkészület, de ha legközelebb sikerrel járunk, már látom, mennyi feladatom lesz” – mondta Mazsi, Krisztián felesége.

A pár az elmúlt egy évben eggyé váltak, sem a munkában, sem a magánéletben nem lehet őket elválasztani. „A férjem pártot akar alapítani. Teljesen független és új irányt szeretnénk mutatni az emberek számára. Sokan beszélnek politikáról: jobboldal, baloldal, de senki nincs azzal tisztában, hogy mi mit jelent, vagy mit takar. Nem csak a politikusok, de az emberek sem tudják, hogy mit szeretnének” – magyarázta Mazsi, aki szerint férje 50 éves korára miniszterelnök lesz.

Krisztián egy olyan erős egyéniség, akit sokan nem tudnak elfogadni, de én tompítok ezen egy kicsit, így vagyunk egy egység – jelentette ki a feleség.

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?