Celeb / Híresség

Még mindig nincs vége: Norbi újabb durva témát feszeget

Nagy vihart kavart kijelentései után Schobert Norbert új dologba készül beleállni.

 

 

 
 

Emberek százrei érezték sértőnek Norbi azon kijelentését, miszerint ha szülés után évekkel sem nyeri vissza “versenysúlyát” egy nő, akkor ne csodálkozzon, ha az ura nem kívánja már vele a s***et, és elválik. Kijelentései után tömegesen estek neki a fitneszgurunak az online felületeken, aki végül, hogy a kedélyek csillapodjanak és tiszta vizet öntsön a pohárba, pénteken élő videóban magyarázta meg, szerinte mit értenek félre azok, akik támadják, illetve a stílusáért bocsánatot is kért.

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a napokban rengeteg, nemcsak őt, hanem a családját is bántó üzeneteket kapott, Norbi tartja magát az elhízással kapcsolatos véleményéhez és folytatja, amibe belevágott: szombat este egy mémet osztott meg az Instagram-oldalán, jelezvén, hogy a többség által választott “megnyugtató hazugság helyett” ő a “kényelmetlen igazság” mellett teszi le a voksát és hamarosan új témába áll bele.

“Tettem amit tettem. Miért? Nézzétek mire használom! Holnap 20h újra élő! Más téma, de durva! Döngő léptekkel érkezem. Ölelés Nektek! Norbi the public enemy” – olvasható a megosztott fotó mellett.

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?