Celeb / Híresség

„Életem eddigi legnehezebb sorai következnek” – Őrült fájdalmat él át VV Greg, drámai bejelentést tett

Közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt VV Greg.

 

 

 

 
Az RTL Klub valóságshowjában ismertté vált magyar Ken baba szomorú hírt közölt Instagram-oldalán. Habár VV Greg a kép alá írt posztban úgy fogalmazott, ő mindent megtett azért, hogy sikerüljön helyrehozni a dolgokat, párjával öt és fél év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

“Életem eddigi legnehezebb sorai következnek!!! 😭😭😭… Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál. És ugyanúgy fáj! 😭😭😭 5,5 ÉV ÉRT VÉGET… 😭😭😭 AZT HISZEM, HOGY EGY IDŐRE ÉN IS MEGHALTAM!💔 ”

 

 

View this post on Instagram

Életem eddigi legnehezebb sorai következnek!!! 😭😭😭… Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál. És ugyanúgy fáj! 😭😭😭 5,5 ÉV ÉRT VÉGET… 😭😭😭 AZT HISZEM, HOGY EGY IDŐRE ÉN IS MEGHALTAM!💔 #énmindentmegtettem #szeretem #elengedem #Renucloveforever 🧔🏻💔👱🏻‍♂️

A post shared by VV GREG 👱🏻‍♂️🦄🧜🏻‍♂️ (@einwillergregor) on

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?