Celeb / Híresség

Vajna Tímea megrázó vallomása: „A világot jelentette volna, ha Andyvel babánk születik”

Budapest — Vegyes érzelmekkel búcsúzott el a beteg gyerekektől Vajna Tímea (37).

 

 

 

 

Andy Vajna (74) özvegye a közelmúltban a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben járt, ahova egy mosó- és szárítógéppel érkezett, miután megtudta, az ott dolgozók munka után hazaviszik kimosni a szennyest. A Blikknek elmondta, napokig a látogatás hatása alá került.

– A szívem szakad meg, amikor egy olyan gyermeket tartok a kezemben, akiről lemondtak a szülei. Nekünk Andyvel a világot jelentette volna, ha babánk születik. Amíg ott voltam a kórház osztályán és a beteg gyerekekkel találkoztam, folyton ő járt a fejemben, bárcsak nekünk is világra jöhetett volna egy gyermekünk – mondta szomorúan az üzletasszony.

Miután közzétette a kórház-látogatásról készült fotókat és videót, Instagram-oldalán záporozni kezdtek az elismerő hozzászólások.

– Jólesik, hogy az emberek nem csak akkor kommentelnek, ha negatív kritikát fogalmaznak meg. Sosem tagadtam, nagyon szeretem a gyerekeket, és életfeladatomnak érzem, hogy amíg csak tudom, segítsem őket. Hasonlóképpen vélekedem a védtelen állatokról is – tette hozzá.

Amíg férje, a néhai filmügyi kormánybiztos élt, együtt is jótékonykodtak.

– Andyvel ebben is hasonlóak voltunk, ő rendszeresen adományozott többek mellett a Magyar Hospice Alapítványnak is, egy szobát róla neveztek el – árulta el Vajna Tímea, és emlékeztetett, hamarosan árverésre kerülnek a legendás producer filmes relikviái és személyes tárgyai. Az özvegy reméli, nagy összeg gyűlik össze az aukción, hiszen abból a pénzből szeretne további adományokat osztani. Egy részéből a néhai filmmogul egykori alkalmazottainak ad végkielégítést, egy másik részéből pedig a Gyermekszív Központot és más egyéb szervezeteket szeretne támogatni.

 

 

 

 

 

Támogatja a filmipart is

Tímea a gyerekek és az állatok mellett a filmipart is támogatja.

– Vannak olyan magyar filmek, amelyek nem jutnak el az emberekhez és támogatást sem kapnak. Ilyen a Pillanat című film, ami egy rákbeteg nőről szól, s a története nagyon megérintett. Los Angelesben három jelölést kapott, a legjobb külföldi, legjobb új női főszereplő és a 2019-es év legjobb női alakítása kategóriában – mondta Tímea.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?