Celeb / Híresség

Őszintén vallott Gáspár Evelin: ezért nincsenek barátai

Nagyon félti magánéletét Gáspár Evelin, akinek elmondása szerint nincsenek barátai.

 

 

 

 

Gáspár Evelin a Mondd el Tatár Csillának! című műsorban vendégeskedett, ahol őszintén vallott arról, hogy bár maga is ismert ember, mégsem szívleli a celebeket, akik egyébként véleménye szerint csak azért vállalnak gyermeket, hogy a közösségi oldalakon többen kedveljék bejegyzéseiket. Gáspár Győző lánya, aki tulajdonképpen a kamerák előtt nőtt fel, éppen ezért sosem adná ki igazi énjét a közösségi médiában.

– A saját valódi önmagamat ott nem adnám ki, mert ebben nőttem fel. Kiadtuk magunkat öt éven keresztül a Győzike show-ban, és tudom, hogy ez mivel jár. Nagyon nagy felelősséggel jár, ha kiadod az embereknek a valódi önmagad. Sérülhetsz. Nagyon, nagyon sérülhetsz – idézte a 24.hu Evelint.

 

 

 

 

Győzike nagylánya, akit a TV2 Ázsia Expressz 2 című műsorában is láthattunk, nagyon félti a magánéletét, elmondása szerint barátai sincsenek.

– Nincsenek barátaim. Sosem voltak barátaim. (…) Hiszem azt, hogy nem mindenkinek kellenek barátok. Mivel ismert ember vagyok, a privátságra nagyon ügyelek. Ha van valami gondom, és olyan embernek mondom el, akkor ne tudja meg egész Budapest. Erre nagyon figyelek – tette hozzá Győzike lánya.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?