Belföld

Ilyen tényleg létezik? Valaki tavaly 1,6 milliárdot nyert az ötöslottón, de most már fújhatja – ez történt, amiért végül lecsúszott a pénzről

Ilyen még nem volt: valaki 1,6 milliárdot nyert az ötöslottón tavaly nyáron, de végül lemaradt a pénzről!

 

 

 

 

 

Ez pedig úgy eshetett meg, hogy a figyelmetlen nyertes mindeddig nem jelentkezett a pénzért, márpedig a lottó szabályzata szerint ezt csak eddig tehette volna meg – értesült a Szerencsejáték Zrt. – től a Pénzcentrum. A lap emlékeztet rá: nem ez volt az egyetlen nagy nyeremény, melyért nem ment a gazdája: volt, hogy a hatoslottón például maradt már benn negyedmilliárd forint feletti telitalálat.

Így hát van olyan honfitársunk, aki tudtán kívül lett majdnem milliárdos, de legalábbis sokszoros milliomos – mi mást is tanácsolhatnánk tehát, mint azt: mindenki ellenőrizze megvásárolt szelvényeit, hogy ilyen csúfság ne eshessen meg épp vele!

A Szerencsejáték Zrt. egyébként azt is közölte: a nyertesek egy része minden héten elfelejtkezik felvenni kisebb-nagyobb nyereményét, így rendszeresen maradnak benn összegek a lottótársaságnál. Arról, hogy ezzel a summával végül mi történik, magát a céget idézzük:

Az át nem vett nyeremények alapjában játékonként képződött összeget jellemzően különsorsolások formájában meghirdetett nyereményekre fordítja a Szerencsejáték Zrt., vagy az egyes játékok nyereményalapja kerül kiegészítésre. Tehát azok a pénznyeremények, amelyekért nem jelentkeznek a rendelkezésre álló határidőn belül a nyertesek, végül szintén a játékosokat gazdagíthatják

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?