Életmód

Ha rátaláltál egy nőre ezzel a 16 szokással, sose engedd el!

Kapcsolatban élni gyakran jelenthet kihívást. Nehéz megtalálni a megfelelő férfit vagy nőt. Nehéz megtalálni azt a személyt, akit szeretnél magad mellett tudni, és csodálod a szokásait. Valakit, aki tudja mit akarsz és hogy kivagy, és akit nem kell noszogatni vagy megmondani mit csináljon. Zsigerből tudja. Ha pasi vagy és találtál egy ilyen nőt, tudd meg hogy mennyire szerencsés vagy hogy megtaláltad.

 

 

 

Ha még nem találtad meg, itt van 16 szokás amit keress egy nőben – ezektől a szokásoktól tűnik ki egy nő a többi közül.

 

 

 

1. Hajlandó elsőként cselekedni

Legyen az elhívás, az első lépés megtétele, vagy csak hajlandó elsőnek rád írni, vedd észre, hogy magához ragadja az irányítást, és ő kezdeményez. Ne számíts arra, hogy megtesz érted mindent, de egyértelműen látszik, hogy nem egy tipikus nőről van szó. Nem habozik megtenni az első lépést, hogy ha ez az amit szeretne. Hajlandó erőfeszítéseket tenni.

2. Törődik veled.

Egy kapcsolat csak akkor működhet, hogyha mindketten törődtök a másikkal. Hogyha ő nem törődik veled, a kapcsolat nem fog működni. Ha kimutatja, hogyan érez irántad, adj neki egy esélyt. Abból látszik, hogy nem csak játszik veled. Olyan emberre van szükséged, akit érdekel, hogy te mit szeretnél egy kapcsolatban.

3. Tisztel téged.

Ez nem azt jelenti, hogy érinthetetlennek képzeld magad. És azt sem, hogy bármikor bármit megtehetsz, amihez csak kedved tartja. De ő tisztel téged, és aki vagy. Nem rendez jelenetet nyilvánosan, amikor nézeteltérésetek támad. Érdekli a saját és te jó híred. Egy kapcsolatban a kölcsönös tisztelet elengedhetetlen.

 

 

 

 

 

 

4. Független.

Az élete nem körülötted kering, ahogy nem is szabadna. Meg van a saját élete. A családja, barátai, és a munkája lefoglalják. Ő döntött úgy, hogy beenged az életébe. Nincs rád szüksége. Ez megmutatja a prioritásait. Nem akar rögeszmésen kapcsolatot. Ebből látszik, hogy nem fog rád akaszkodni, illetve kellemetlen helyzetbe hozni.

5. Egyben van az élete

Nem akarsz olyannal járni, aki darabokban van. Mindannyiuknak megvannak a maga hibái, és szinte senki nem tud mindent biztosan, de ha az életét nagyjából rendben tartja, érdemes megtartani. Ebből következik, hogy téged akar, nem pedig amid van. Nem azért kellesz neki, hogy rendbe hozd az életét. Már így is nagyjából rendben van.

6. Elfogad úgy, ahogy vagy.

Nem a pénzedért akar. Okosabb ő annál, mint hogy csupán haszonszerzésre alapozva kezdjen kapcsolatot. Mindamellett nincs szüksége a pénzedre sem. Meg van a sajátja. Ha van stabil állása, és karrierje, az egy jó jel. A személyiségedért akar. Elfogad azért aki vagy, és tudja, hogy mit akar a jövőben. Megvan a terve a jövőre.

7. Ő irányít az ágyban.

Egy ilyen nő tudja mit akar a kapcsolat minden aspektusában. A s**x nagyon fontos része egy kapcsolatnak. Nem akarsz olyannal lenni, aki rád hagyja a munka oroszlánrészét. Nem kell sokat töprengened azon, hogy rájöjj mit akar. Képes arra, hogy megmutassa, vagy elmondja hogy mit szeretne. Ettől válnak a dolgok érdekessé és szórakoztatóvá.

8. Megbecsül.

Nem mondogatja, hogy milyennek kéne lenned. Megbecsül úgy, ahogy vagy. Nem zavarják a csípős megjegyzéseid, pont ez az amit szeret benned. Tetszik neki az életmódod. Nem akarsz olyannal élni, aki folyamatosan nyaggat, hogy jobb életetek legyen, vagy hogy változtass magadon, vagy a szokásaidon. Olyan társsal érdemes együtt lenni, aki nem hoz be efféle negativitást az életedbe.

 

 

 

 

 

 

9. Büszke rád.

Mindenkinek mesél rólad. Büszke rá, hogy vele vagy. Büszke arra aki vagy, és hogy a tényre hogy ott vagy neki. Nem rejtegeti a kapcsolatotokat. Ha elérsz valamit, elbüszkélkedik vele másoknak.

10. Meghallgat.

Meghallgatja milyen napod volt. Tud azonosulni egy hosszú kemény nappal, de nem próbál versengeni veled. Nem próbálja azt éreztetni veled, hogy nem is volt olyan nehéz a napod, csak mert úgy gondolja az ő napja rosszabb volt. Megérti, és végighallgatja milyen volt a napod, mielőtt elmesélné, hogy az övé milyen volt.

11. Boldog személyiség

Ha az élete tele van keserű lezárásokkal, akkor már leng is a piros zászló. Olyasvalakivel érdemes kezdeni, akinek pozitív kapcsolatai voltak boldog lezárással. Ugyanakkor azt sem szeretnéd ,hogy túl jó viszonya legyen a múltbéli társaival. Olyan társra van szükséged, aki megbékélt azokkal, akik megkeserítették az életét a múltban. Ami volt elmúlt, és tovább lépett pozitívan.

12. Nem beszél ki a hátad mögött.

Néhány nő panaszkodik a pasijukról a családjuknak és barátaiknak. Kinevetnek, és mindenfélét összehordanak rólad. Előhozakodnak a hibáiddal függetlenül attól, hogy ott vagy vagy sem. Hogyha megtartja a titkaidat, és pozitívan beszél veled és rólad, és nem beszél ki a hátad mögött, akkor lehetsz felé nyílt, és megbízhatsz benne.

13. Teret enged, amikor szükséged van rá.

Nincs szüksége rád minden egyes pillanatban. Tudja, hogy szükséged van barátokra, illetve csak magadra. Ez így egy egészséges kapcsolat. Nem kell folyamatosan együtt lennetek. Egy kis tér még belefér. Ráadásul ez még a kapcsolat érettségét is bizonyítja.

 

 

 

 

 

14.Megbízik benned.

Nem kering a telefonod körül állandóan, amikor rajta vagy, illetve nem kérdez rá minden egyes tettedre. Megbízik benned. Nem hiányzik egy olyan partner aki folyamatosan nyaggat, hogy merre vagy vagy hogy mit csinálsz.

15. Szórakoztató.

Szereti jól érezni magát bármiben, amit csinálsz. Megfontolt és jól szervezett ugyan, de azért szeret bohókás lenni és szórakozni. Tudja milyen fontos a kikapcsolódás és a kellemes időtöltés. Tudja mikor van szükséged egy kis kikapcsolódásra és szünetre, és tudja hogy tegye szórakoztatóvá azokat.

16. Engedi, hogy az légy, aki vagy.

Tiszteli a hobbijaidat és hagy időt azokra. Engedi, hogy azt tedd amit szeretnél, hogy jól érezd magad. Elfogad teljességedben, a jót a rosszat, és a csúfot is. Nem kell úgy érezned magad, hogy jobb ha eltitkolsz valamit, mert tudod hogy bármi legyen is az, ő elfogadja.

 

Azon szerencsés férfiak közé tartozol aki talált egy ilyen nőt? Hány tulajdonsággal rendelkezik a felsoroltak közül, és vajon ő a NAGY Ő? írd meg kommentben!

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?