Ezoterika

Hogyan szorítod ökölbe a kezedet? Megmutatja, hogy a 3 típusú ember közül, melyikbe tartozol

Ezt tudhatod meg abból, hogy hogyan szorítod ökölbe a kezedet!

 

 

 

Az ember gyakran szorítja ökölbe a kezét, bármi is legyen az ok, de arra már kevesen figyelünk, hogy mindenki máshogy! Személyiségünktől is függhet, hogy ösztönösen melyik módszert választjuk, hiszen az ökölbe szorított kéz lehet az öröm, de a harag kifejezése is!

1-es típus

Ha ide tartozol, akkor a könnyed, finom lelkek a te csoportod. A barátaid úgy néznek rád, mint egy érzékeny és kedves emberre. Az elkapkodott, hirtelen döntések, nem a te világod. Jobban érzed magadat a kiegyensúlyozott rendben. Könnyen megközelíthető vagy, így barátokból sincs hiány körülötted. Mivel mások érzelmével is törődsz, sokszor fordulnak hozzád tanácsért.

 

 

 

 

 

 

 

 

2-es típus

Nem csak elbűvölő vagy, de tehetséges is. A karizmád hamar kiemel a tömegből. Változatos témákról és változatos emberekkel szeretsz beszélgetni. Ez a kíváncsi természeted miatt van. Mindig azt mondod, amit gondolsz, ami néha kellemetlen helyzetbe sodor, de aki nem bírja az őszinteséget és az igazságot, az amúgy sem a te embered. Akár boldog, akár szomorú vagy, azt teljes lendülettel éled meg.

3-as típus

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?