Celeb / Híresség

Győzike a nagy visszatérésről: „Elképesztő, hogy még húsz év után is kíváncsiak rám”

Vadonatúj műsorral tér vissza a képernyőre a Romantic frontembere. A Mi a vágyad, more? című műsor első része április 1-jén kerül adásba az RTL+ csatornán.

 

 

 

Milyen érzés újra saját műsort forgatni?

– Szuper! Itt minden körülöttem forog, rólam szól. Elképesztő, hogy még húsz év után is kíváncsiak rám, és elő tudok rukkolni valami újjal. Remélem, legalább akkora sikerem lesz, mint a BeleValóVilágban volt, és az emberek szállóigeként mondják majd, amit tőlem hallanak.

Kikérte Bea asszony véleményét, mielőtt vállalta?

– Természetesen, ő pedig azt mondta, hogy nagyon illik hozzám ez a műsor, mintha nekem találták volna ki. Majd a kívánságok teljesítésével megváltoztatom az emberek életét, ez tényleg én vagyok! Az sem okoz gondot, hogy most többet dolgozom, megszoktuk, ha néha távol vagyunk egymástól.

 

 

 

 

Mi volt az eddigi legjobb élménye?

– A legnagyobb álmom vált valóra, amikor együtt forgathattam a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójával, Richter Józseffel. Ő igazi példakép, jó volt vele dolgozni. Megsimogathattam a számomra kedves zebrákat, sőt, még egy elefántra is felülhettem. A hét végén Londonba megyünk fellépni, a stáb is velem tart, hiszen kint is forgatunk majd.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?